Ecooter E2 Elektrische Scooter

 3.199,00 5.298,00 Incl. VAT

MAAK KENNIS MET DE E2
Het paradepaardje van de Ecooter modellen. De E2 is voorzien van een krachtige middenmotor en unieke overbrenging. De scooter bezorgt je een geweldige rijervaring en heeft een actieradius tot wel 200km!
De E2 is beschikbaar in onderstaande kleuren en te personaliseren met accessoires naar eigen smaak!

ACTIERADIUS
De efficiënte middenmotor in combinatie met de unieke overbrenging zorgen ervoor dat de actieradius van de E2 vele malen groter is dan die van zijn concurrenten. Deze elektrische scooter heeft een mogelijkheid gebruik te maken van twee accu’s, wat zorgt voor een actieradius tot wel 200km!

ECOOTER E1 32AH – 80KM
ECOOTER E2 30AH – 80KM
ECOOTER E2 42AH – 110KM
ECOOTER E2 62AH – 175KM
ECOOTER E2 70AH – 200KM

ACCU TECHNOLOGIE
Het innovatieve accusysteem van Ecooter zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid.

Regulering van temperatuur
Doordat de temperatuur van de accu voortdurend wordt doorgemeten, wordt voorkomen dat deze oververhit kan raken.

Bescherming tegen overlading
De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd dat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.

Bescherming tegen overontlading
Een accu te ver leeghalen verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Ecooter een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.

UITNEEMBARE ACCU
De accu van de Ecooter E2 is uitneembaar. Laad de accu makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken. De accu is ook op te laden zonder deze uit de Ecooter te halen.

DE MOTOR
De unieke aandrijflijn, de middenmotor, zet een nieuwe standaard in de markt. Elk onderdeel is zo ontworpen dat de gehele aandrijflijn slimmer en efficiënter werkt waardoor de motor een zeer hoog vermogen levert zonder dat hier actieradius voor in wordt geleverd. De 64V 3000W middenmotor is krachtig en ultracompact.

Doordat de motor in laag in het midden is geplaatst, zorgt dit voor een stabiele gewichtsverdeling en uitstekende wendbaarheid. De overbrenging van een middenmotor is vele malen efficiënter dan de veel voorkomende achterwielmotor. Hierdoor wordt bij dezelfde accu- en motorvermogen met een middenmotor een grotere actieradius bereikt dan bij een achterwielmotor. Door de efficiëntere overbrenging is een Ecooter bij hetzelfde vermogen van de motor tevens krachtiger dan de achterwielmotor.

DE V-SNAAR
De V-snaar van de Ecooter is tevens uniek en ontworpen door Gates. Dit zorgt voor een soepele overbrenging en het optimaal benutten van de capaciteit van de accu. Geen enkele andere scooter kan dit type aandrijving aanbieden.

STIJLVOL DESIGN
Bij het ontwerpen van de Ecooter E2 is gedacht aan zowel uiterlijk als rijeigenschappen. De E2 heeft een retro en hip uiterlijk, maar is ook voorzien van diverse innovatieve onderdelen om een sublieme wegligging en perfect rijgedrag te garanderen.

VOEG MEER KLEUR TOE AAN JE REIS
De kleuren van het dashboard zijn volledig te personaliseren naar eigen voorkeur. Bekijk de instructievideo’s voor uitleg en inspiratie.

100% LED VERLICHTING
De Ecooter E2 is voorzien van LED verlichting aan de voor- en achterzijde. Hoe sterk de lichtbron is wordt bepaald door de omgeving. Is het donker dan zal de verlichting feller worden en andersom. Dit zorgt voor de optimale rijervaring én een hogere actieradius.

TECHNIEK
De Ecooter E2 is voorzien van dubbele vering aan de voor- en achterzijde. Op welk wegdek je ook rijdt, comfort is gegarandeerd met dit sterk doorontwikkelde systeem. Hiermee brengen we de ultieme rijervaring weer een stapje dichterbij.

KRACHTIGE SCHIJFREMMEN
De Ecooter E2 is standaard voorzien van krachtige schijfremmen op beide wielen. Zo heb je altijd voldoende remkracht tot je beschikking. De motorversie van de E2 heeft zelfs een systeem waarbij de remkracht verdeeld wordt over beide wielen voor optimale grip wanneer je afremt.

ACCESSOIRES
Personaliseer je Ecooter E2 volledig naar eigen inzicht. De diverse accessoires die beschikbaar zijn voor de E2 geven je de mogelijkheid om jouw unieke elektrische scooter te creëren.

Zo kan je jouw E2 voorzien van windschermen, sierbeugels, achterdrages, koffers en veel meer.

 

Accu

30Ah, 42Ah, 62Ah, 70Ah

Actieradius

100, 105, 110, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95

Kleur

Blauw, Groen, Mat Grijs, Mat Zwart, Oranje, Rood, Wit

Kleurgroep

Blauw, Grijs, Groen, Oranje, Rood, Wit, Zwart

Merk

Ecooter

Remmen achter

schijf

Remmen voor

schijf

Soort motor

Elektrisch

Uitvoering

25km, 45km