Bezorgscooters en bezorgfietsen

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat jij als drukke ondernemer op jouw bezorgscooter of bezorgfiets kunt rekenen wanneer deze een essentieel onderdeel zijn van jouw bedrijf! Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van de zakelijke gebruikers die afhankelijk zijn van hun bezorgscooters en bezorgfietsen. Wij zijn een moderne scooterzaak en fietsenmaker in Sprang-Capelle met een grote werkplaats en een enthousiast team van monteurs die passie hebben voor hun vak.

Wij bieden een totaaloplossing voor de zakelijke markt die geheel kan worden aangepast op jouw wensen en budget. Periodiek onderhoud en reparaties tegen scherpe tarieven met facturatie achteraf. Wij zorgen ervoor dat je jouw bezorgscooter of bezorgfiets snel en betrouwbaar weer in kunt zetten. Wij halen de bezorgscooters of bezorgfietsen kosteloos op bij reparaties en onderhoud vanaf € 100,-. (Een indicatie van onze tarieven en onze serviceregio’s onderaan deze pagina).

Wanneer de bezorgscooter of bezorgfiets aan vervanging toe is adviseren wij je graag bij het kiezen van een geschikt nieuw model die aan jouw wensen en eisen voldoet. Wij nemen de tijd voor je om jouw wensen en budget met je te bespreken. Wij kunnen diverse modellen en types bezorgscooters en bezorgfietsen aanbieden tegen een concurrerende prijs. Wij kunnen bezorgscooters op benzine, elektrische bezorgscooters, bezorgfietsen en elektrische bezorgfietsen leveren, geheel op te bouwen naar jouw wensen. Wij bieden de mogelijkheid de bezorgscooter of bezorgfiets in termijnen te betalen, achteraf te betalen of deze te leasen.

Indien je tot zakelijke aanschaf overgaat van een elektrische bezorgscooter vanaf € 2.500,- kun je mogelijk gebruik maken van een belastingvoordeel, de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). (13,5% MIA + 75% Vamil op het aankoopbedrag, wij begeleiden je graag met de aanvraag!

Nieuwsgierig geworden? Bel 085 – 060 8080 voor een vrijblijvende afspraak waarbij we alle mogelijkheden met je doornemen onder het genot van een heerlijke kop koffie!