Reparatie van fietsen, e-bikes, brommers en scooters

Reparaties of aankopen in delen betalen

GRATIS ophaalservice bij reparaties vanaf €150,-

GRATIS leenscooter of leenfiets

Fietsen vanaf €50,- en E-bikes vanaf €1100,- of €10,- per maand

Scooters en brommers vanaf €325,- of €6,- per maand

GRATIS verzending van onderdelen vanaf €100,-

Bezorgscooters en bezorgfietsen

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat jij als drukke ondernemer op jouw bezorgscooter of bezorgfiets kunt rekenen wanneer deze een essentieel onderdeel zijn van jouw bedrijf! Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van de zakelijke gebruikers die afhankelijk zijn van hun bezorgscooters en bezorgfietsen. Wij zijn een moderne scooterzaak en fietsenmaker in Sprang-Capelle met een grote werkplaats en een enthousiast team van monteurs die passie hebben voor hun vak.

Wij bieden een totaaloplossing voor de zakelijke markt die geheel kan worden aangepast op jouw wensen en budget. Periodiek onderhoud en reparaties tegen scherpe tarieven met facturatie achteraf. Wij zorgen ervoor dat je jouw bezorgscooter of bezorgfiets snel en betrouwbaar weer in kunt zetten. Wij halen de bezorgscooters of bezorgfietsen kosteloos op bij reparaties en onderhoud vanaf € 100,-. (Een indicatie van onze tarieven en onze serviceregio’s onderaan deze pagina).

Wanneer de bezorgscooter of bezorgfiets aan vervanging toe is adviseren wij je graag bij het kiezen van een geschikt nieuw model die aan jouw wensen en eisen voldoet. Wij nemen de tijd voor je om jouw wensen en budget met je te bespreken. Wij kunnen diverse modellen en types bezorgscooters en bezorgfietsen aanbieden tegen een concurrerende prijs. Wij kunnen bezorgscooters op benzine, elektrische bezorgscooters, bezorgfietsen en elektrische bezorgfietsen leveren, geheel op te bouwen naar jouw wensen. Wij bieden de mogelijkheid de bezorgscooter of bezorgfiets in termijnen te betalen, achteraf te betalen of deze te leasen.

Indien je tot zakelijke aanschaf overgaat van een elektrische bezorgscooter vanaf € 2.500,- kun je mogelijk gebruik maken van een belastingvoordeel, de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). (13,5% MIA + 75% Vamil op het aankoopbedrag, wij begeleiden je graag met de aanvraag!

Nieuwsgierig geworden? Bel 085 – 060 8080 voor een vrijblijvende afspraak waarbij we alle mogelijkheden met je doornemen onder het genot van een heerlijke kop koffie!

Wheelerworks.nl

4,4 69 reviews

 • Gisteren 28-07 is gaan kijken en een scooter gekocht.
  Na de proefrit een paar kleine dingetjes geconstateerd.
  Vandaag de scooter opgehaald en nog uitleg gehad en de kleine dingetjes waren netjes opgelost.
  Hebben er Vandaag ruim 50 km mee
  … More gereden en loopt goed en ziet er goed uit.
  De toekomst zal het uitwijzen
  Al met al zijn wij er goed en vriendelijk geholpen en weten ze waar ze over praten.
  Scooter nu 2 mnd in bezit en bevalt nog steeds goed, er waren wat startproblemen maar dat is netjes opgelost.
  J de Rooij ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Fijne zaak, vriendelijk personeel. Goede service. Nadat er een paar kleine probleempjes waren is dit heel netjes opgelost. Ik ben een tevreden klant en vind het een betrouwbare zaak
  Corianne Wonnink ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Fijn bedrijf, scooter werd thuis opgehaald. Alles werd snel en vakkundig afgehandeld, conform afspraken. Vriendelijk en kundig personeel. Ik ga er zeker een volgende keer weer naar toe.
  A L ★★★★★ 3 weken geleden
 • Jacco Dominicus ★★★★ 3 weken geleden
 • Fantastisch geholpen, meedenkende met de situatie waar ik in zit. Fijne medewerkers die ook in zijn voor een grapje en alles netjes uitleggen. Ook bij de vraag die ik net ben gaan stellen perfect geholpen. Meer dan heel blij met mijn Grande … More Retro. Nu kan ik samen met mijn dochter (die heeft ook bij jullie een scooter gekocht, alleen die van haar is een gele plaat en ik een blauwe) toeren en ergens naartoe rijden om samen te genieten. Het fijne is dat ik ook nog mooi een witte helm erbij kon hebben. Dus ik word al "de vrouwelijke Holleeder" genoemd. 🙂
  C.J.Th. van Nistelrooij ★★★★★ 5 maanden geleden
 • Hoi ale maal zoeken julie een goede scoeter winkel moet je hier zijn weet je waar om om dat het de beste scooter winkel van Nederland is . Is ik ze niet gevonden hat stond ik nog steets met peg aan de kand van de weg . In dit bdrijf … More werken aleen maar mensen die je wilen helpen top mensen niet twijfelen. Hier heen gaan goede prijs .ze belen wat het gaat kosten . maken ales top weer niet twijfelen maar belen geloof me , de jonge die mij geholpen heeft dankjewel man egt dankjewel bent goud waart mensen belen gr joep
  Joep Doorakkers ★★★★★ 8 maanden geleden

Tarieven snorfiets-, bromfiets- en scooterreparatie *

Tarieven e-bike en fietsreparatie *

* De hierboven genoemde prijzen zijn ter indicatie. De prijzen gelden in de meeste gevallen en voor de meeste fietsen, bromfietsen, snorfietsen en scooters, mits deze verder dusdanig in orde zijn dat de werkzaamheden op normale wijze kunnen worden uitgevoerd. Verder zijn de genoemde prijzen inclusief BTW, maar natuurlijk exclusief materiaal.