Onderhoud en reparatie van Scooters, Brommers, Bezorgscooters, Fietsen, en E-Bikes

Wij zijn een moderne scooterzaak en fietsenmaker in Sprang-Capelle. Wij bieden onderhoud en reparaties aan tegen een scherp tarief voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers!

Onze monteurs werken precies en onze communicatie is transparant en duidelijk. We bespreken altijd vooraf het advies met jou en wat de bijbehorende kosten zullen zijn.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw vervoersmiddel is het aan te raden regelmatig een onderhoudsbeurt in te plannen. Tijdig onderhoud kan voorkomen dat je met pech komt te staan of dat er later duurdere reparaties nodig zullen zijn.

Ben je helaas toch met pech onderweg stil komen te staan? Dan kunnen wij jouw scooter, brommer of fiets kosteloos ophalen in onze service regio bij reparaties of onderhoud vanaf €150,-. (Een indicatie van onze tarieven en onze serviceregio’s onderaan deze pagina).

Mocht je een ongeluk hebben gehad of schade hebben opgelopen aan je fiets, elektrische fiets, scooter, bezorgscooter of brommer dan helpen wij jou graag met het opstellen van een schaderapport om de schade vergoed te krijgen van de verzekering.

Heeft jouw scooter of brommer een WOK-status gekregen? Deze kunnen wij voor je verwijderen! 

Jouw snorscooter ombouwen en omkeuren naar bromfiets? Lees hier meer over de helmplicht en mogelijkheden! 

We zijn graag jouw goto fietsenmaker en scooterzaak in regio:

Berkel-Enschot, Lage Zwaluwe, Biezenmortel, Loon op Zand, Boxtel, Made, Breda, Moergestel, Cromvoirt, Nieuwendijk, Chaam, Nieuwkuijk, de Moer, Oisterwijk, den Hout, Oosteind, Dongen, Oosterhout, Drimmelen, Raamsdonk, Drunen, Raamsdonksveer, Dussen, Riel, Elshout, Rijen, Geertruidenberg, s’Gravenmoer, Gilze, ’s Hertogenbosch, Goirle, Sprang-Capelle, Haaren, Terheijden, Haarsteeg, Tilburg, Hank, Udenhout, Helvoirt, Veen, Heusden, Vlijmen, Hilvarenbeek, Waalwijk, Hooge Zwaluwe, Wagenberg, Kaatsheuvel, Waspik, Klein-Dongen, Wijk en Aalburg

Tarieven snorfiets-, bromfiets- en scooterreparatie *

Tarieven e-bike en fietsreparatie *

* De hierboven genoemde prijzen zijn ter indicatie. De prijzen gelden in de meeste gevallen en voor de meeste fietsen, bromfietsen, snorfietsen en scooters, mits deze verder dusdanig in orde zijn dat de werkzaamheden op normale wijze kunnen worden uitgevoerd. Verder zijn de genoemde prijzen inclusief BTW, maar natuurlijk exclusief materiaal.