Ecooter E1s Elektrische Scooter

 2.599,00 2.799,00 Incl. VAT

MAAK KENNIS MET DE E1S
De Ecooter E1S kenmerkt zich door zijn uitmuntende prijs-/kwaliteit verhouding. Deze elektrische scooter maakt de ultieme rijervaring bereikbaar voor iedereen.
De E1S is beschikbaar in onderstaande kleuren en te personaliseren met accessoires naar eigen smaak!

ACTIERADIUS
De Ecooter E1S heeft een actieradius tot wel 80km op één acculading. Dit komt doordat onze elektrische scooters efficiënt omgaan met de energie van de accu. Mede door het innovatieve design van de middenmotor en diverse andere technieken geeft de Ecooter zijn concurrentie het nakijken.

Ben je op zoek naar een nog grotere actieradius? Kijk dan eens bij de Ecooter E2.

ECOOTER E1S 32AH – 80KM (Wit, Mat Grijs en Zwart)
ECOOTER E1S 35AH – 90KM (Rood en Blauw)

ACCU TECHNOLOGIE
Het innovatieve accusysteem van Ecooter zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid.

Regulering van temperatuur
Doordat de temperatuur van de accu voortdurend wordt doorgemeten, wordt voorkomen dat deze oververhit kan raken.

Bescherming tegen overlading
De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd dat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.

Bescherming tegen overontlading
Een accu te ver leeghalen verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Ecooter een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.

UITNEEMBARE ACCU
De accu van de Ecooter E1S is uitneembaar. Laad de accu makkelijk op door enkel de stekker in het stopcontact te steken. De accu is ook op te laden zonder deze uit de Ecooter te halen.

DE MOTOR
De unieke aandrijflijn, de middenmotor, zet een nieuwe standaard in de markt. Elk onderdeel is zo ontworpen dat de gehele aandrijflijn slimmer en efficiënter werkt waardoor de motor een zeer hoog vermogen levert zonder dat hier actieradius voor in wordt geleverd. De 64V 3000W middenmotor is krachtig en ultracompact.

Doordat de motor in laag in het midden is geplaatst, zorgt dit voor een stabiele gewichtsverdeling en uitstekende wendbaarheid. De overbrenging van een middenmotor is vele malen efficiënter dan de veel voorkomende achterwielmotor. Hierdoor wordt bij dezelfde accu- en motorvermogen met een middenmotor een grotere actieradius bereikt dan bij een achterwielmotor. Door de efficiëntere overbrenging is een Ecooter bij hetzelfde vermogen van de motor tevens krachtiger dan de achterwielmotor.

DE V-SNAAR
De V-snaar van de Ecooter is tevens uniek en ontworpen door Gates. Dit zorgt voor een soepele overbrenging en het optimaal benutten van de capaciteit van de accu. Geen enkele andere scooter kan dit type aandrijving aanbieden.

STIJLVOL DESIGN
Het ontwerp van de Ecooter E1S combineert een moderne look met retro elementen. De Ecooter is in diverse kleuren verkrijgbaar en met diverse accessoires volledig te personaliseren. Op die manier creëer je eenvoudig jouw unieke Ecooter!

VOEG MEER KLEUR TOE AAN JE REIS
De kleuren van het dashboard zijn volledig te personaliseren naar eigen voorkeur. Bekijk de instructievideo’s voor uitleg en inspiratie.

100% LED VERLICHTING
De LED verlichting van de Ecooter geeft je ook in het donker meer dan voldoende zicht op je omgeving. Het vermogen en de helderheid passen zich automatisch aan wanneer de omgeving verandert. Jouw veiligheid staat bij ons voorop!

TECHNIEK
Natuurlijk hebben we bij het ontwerp van de Ecooter E1S ook aan comfort gedacht. De scooter is voorzien van monoshock schokbrekers volgens de laatste standaarden die elke oneffenheid in het wegdek eenvoudig omzetten in een vloeiende beweging.

KRACHTIGE SCHIJFREMMEN
De Ecooter E1S is voorzien van krachtige schijfremmen op het voor- en achterwiel. Zo ben je verzekerd van optimale remkracht in elke situatie zodat je altijd op tijd tot stilstand komt.

ACCESSOIRES
Maak je Ecooter E1S helemaal af door deze te voorzien van diverse accessoires. Hiermee kleed je deze helemaal aan naar eigen wens. Er zijn onder andere diverse windschermen, achterdragers en koffers beschikbaar.

 

Accu

32Ah, 35Ah

Actieradius

30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80

Kleur

Blauw, Mat Grijs, Mat Zwart, Rood, Wit, Zwart

Kleurgroep

Blauw, Grijs, Rood, Wit, Zwart

Laadtijd

3 uur

Merk

Ecooter

Remmen achter

schijf

Remmen voor

schijf

Soort motor

Elektrisch

Uitvoering

25km, 45km