Perbaikan sapédah, sapédah éléktronik, moped sareng skuter

Mayar pikeun perbaikan atawa purchases di bagian

GRATIS jasa koleksi pikeun perbaikan tina € 150,-

FREE loaner Scooter atawa sapédah

Sapédah tina € 50 sareng E-sapédah tina € 1100 atanapi € 10 per bulan

Skuter sareng moped tina € 325 atanapi € 6 per bulan

GRATIS pengiriman barang bagian tina € 100,-

imah

Wheelerworks.nl

4,4 resensi 68

  • Puas pisan sareng Wheelerworks sareng pangropéa skuter kuring. Disarankeun!
    Bas Ligtvoet ★★★★★ 3 bulan katukang
  • staf ngalaman tur pisan ramah. Meuli skuter mangrupa pelesir murni, tapi teu aya tungtungna. Sanaos kanyataan yén skuter kuring rusak kusabab ngagunakeun bahan bakar anu salah (LOL), tim tetep ngajemput kuring sareng skuter di luar. … Tambih deui jam gawé maranéhanana sarta ngalakukeun pakasaban garansi-perbaikan sabenerna éndah dina waktu anu pohara pondok. Ieu mangrupikeun salah sahiji pangalaman layanan palanggan anu pangsaéna anu kuring kantos ngalaman. Hatur nuhun pisan ka tim Wheelerworks!
    Juris Sorokins ★★★★★ 3 bulan katukang
  • Hai sadaya waktos milarian toko skuter anu saé anjeun kedah ka dieu anjeun terang dimana sabab éta mangrupikeun toko skuter pangsaéna di Walanda. Teu manggihan eta hat kuring masih nangtung jeung pasak di sisi jalan. Di pausahaan ieu … Tambih deui ngan ukur damel tapi jalma anu hoyong ngabantosan anjeun jalma luhur henteu ragu. Balik ka dieu harga alus .aranjeunna nyebut naon éta bakal ngarugikeun. nyieun ales top deui ulah ragu tapi nelepon percaya kuring, nu ngora nu mantuan kuring hatur nuhun man egt hatur nuhun anjeun emas dimana jalma nyebut gr joep
    Joe Doorakkers ★★★★★ 7 bulan katukang
  • Perusahaan anu saé, skuter dijemput di bumi. Sagalana diurus gancang sareng profésional, saluyu sareng perjanjian. Friendly jeung pangaweruh staf. Kuring pasti bakal balik aya deui waktos salajengna.
    AL ★★★★★ 3 minggu katukang
  • Nice pakasaban, staf ramah. jasa alus. Saatos aya sababaraha masalah leutik, ieu direngsekeun pisan rapih. I am a customer wareg jeung manggihan hiji bisnis dipercaya
    Corianne Wonnink ★★★★★ 4 bulan katukang
  • Kamari 28-07 indit néangan jeung meuli Scooter a.
    Kapanggih sababaraha hal minor sanggeus test drive.
    Ngajemput skuter dinten ieu sareng gaduh panjelasan sareng hal-hal alit direngsekeun sacara rapih.
    Gaduh langkung ti 50 km sareng ayeuna
    … Tambih deui ridden tur ngajalankeun ogé sarta Sigana alus.
    Waktos bakal nyarios
    Sadayana, kami nampi bantosan anu saé sareng ramah sareng aranjeunna terang naon anu aranjeunna nyarioskeun.
    Scooter geus diilikan pikeun 2 bulan ayeuna jeung kuring masih resep eta, aya sababaraha masalah dimimitian, tapi nu geus direngsekeun rapih.
    J de Rooy ★★★★★ 4 bulan katukang

Pangropéa sareng Perbaikan Skuter, Moped, Sapédah sareng MP3

Naha sapédah anjeun, e-sapédah, skuter atanapi moped peryogi pangropéa atanapi perbaikan atanapi anjeun peryogi laporan karusakan? Kami senang janten perbaikan sapédah goto anjeun sareng toko skuter!

Pikeun perbaikan atawa pangropéa tina € 100, urang bakal nyokot Scooter anjeun FREE di Berkel-Enschot, Biezenmortel, Boxtel, Breda, Cromvoirt, de Moer, den Hout, Dongen, Drimmelen, Drunen, Dussen, Elshout, Geertruidenberg, Gilze, Goirle , Haaren, Haarsteeg, Hank, Helvoirt, Heusden, Hilvarenbeek, Hooge Zwaluwe, Kaatsheuvel, Klein-Dongen, Lage Zwaluwe, Loon op Zand, Made, Moergestel, Nieuwendijk, Nieuwkuijk, Oisterwijk, Ooutsteind, Radenamsdonks , 's Gravenmoer, 's Hertogenbosch, Sprang-Capelle, Terheijden, Tilburg, Udenhout, Veen, Vlijmen, Waalwijk, Wagenberg, Waspik, Wijk na Aalburg, jsb!

Scooters anyar jeung dipaké, mopeds, E-bikes jeung sapédah

Naha anjeun milarian skuter énggal atanapi kadua, sapédah, moped, e-sapédah atanapi skuter mobilitas kalayan jasa anu pangsaéna sareng garansi pangpanjangna?

Di Wheelerworks kami gaduh roda dua anu hargana sareng dipercaya pikeun unggal anggaran! Leasing, pamayaran nunda, pamayaran di cicilan atanapi mésér cicilan henteu aya masalah sareng dina seueur kasus malah tanpa bunga!

Moped jeung Scooter Bagian jeung Asesoris

Kami gaduh langkung ti 70.000 suku cadang sapedah sareng suku cadang skuter dina rentang kami! Anjeun oge bisa mayar kalawan kami kalawan pembayaran nunda, mayar di cicilan, mayar di cicilan atawa meuli di cicilan.

Urang salawasna ngirimkeun bagian dina 48 jam on weekdays.

Upami anjeun mesen sapédah / suku cadang atanapi asesoris pikeun € 100 atanapi langkung, kami malah bakal ngintunkeunana gratis di Walanda!

Naha anjeun teu yakin kana bagian mana anu anjeun peryogikeun atanapi anjeun henteu yakin kana naon anu rusak dina skuter anjeun? Kami senang pikeun mantuan nu ngalakukeun-eta-yourselfers diantara anjeun kalayan nasihat ahli!