Scooter, bromfiets of snorfiets in topconditie: dankzij onze onderhoudsbeurt

Scooter rijden is heerlijk, maar het is nog beter als je zorgeloos op pad kunt gaan. Dat kun je bereiken door je scooter op tijd te laten onderhouden bij Wheelerworks. Waarom is onderhoud zo belangrijk? Omdat je op die manier zeker weet dat alles in topconditie is, van de motor tot aan de banden. En niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

Maar waarom zou je juist naar ons komen? Dat is simpel: wij zijn transparant over prijzen en spreken deze vooraf af met je. Bovendien als we tijdens het onderhoud dingen tegenkomen die extra aandacht nodig hebben of vervangen dienen te worden, dan bellen we altijd eerst om te overleggen en geven we goed advies. Bij ons zal het nooit ineens duurder zijn dan is afgesproken.

Wat gebeurt er tijdens onze onderhoudsbeurt? Eigenlijk alles wat je scooter nodig heeft om in topconditie te blijven. We verversen bijvoorbeeld de motorolie en de transmissieolie, reinigen of vervangen de oliefilter, de luchtfilter en de brandstoffilter en bij een 4-takt scooter, controleren we ook de kleppenspeling. Daarnaast kijken we naar de motorische werking, de variateur, de rollen, de koppeling, de v-snaar, de suspentie, de voorvork, de stuurinrichting, de ophanging, de remmen en de banden en alles wat daarbij hoort.

Scooter rijden is leuk, maar het is nog leuker met een gerust hart. Laat ons je scooter onderhouden en rijd zorgeloos!

Nog niet uitgelezen?

Lees verder