Reparatie van fietsen, e-bikes, brommers en scooters

Reparaties of aankopen in delen betalen

GRATIS ophaalservice bij reparaties vanaf €150,-

GRATIS leenscooter of leenfiets

Fietsen vanaf €50,- en E-bikes vanaf €1100,- of €10,- per maand

Scooters en brommers vanaf €325,- of €6,- per maand

GRATIS verzending van onderdelen vanaf €100,-

Onderhoud en reparatie van Scooters, Brommers, Bezorgscooters, Fietsen, en E-Bikes

Wij zijn een moderne scooterzaak en fietsenmaker in Sprang-Capelle. Wij bieden onderhoud en reparaties aan tegen een scherp tarief voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers!

Onze monteurs werken precies en onze communicatie is transparant en duidelijk. We bespreken altijd vooraf het advies met jou en wat de bijbehorende kosten zullen zijn.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw vervoersmiddel is het aan te raden regelmatig een onderhoudsbeurt in te plannen. Tijdig onderhoud kan voorkomen dat je met pech komt te staan of dat er later duurdere reparaties nodig zullen zijn.

Ben je helaas toch met pech onderweg stil komen te staan? Dan kunnen wij jouw scooter, brommer of fiets kosteloos ophalen in onze service regio bij reparaties of onderhoud vanaf €100,-. (Een indicatie van onze tarieven en onze serviceregio’s onderaan deze pagina).

Mocht je een ongeluk hebben gehad of schade hebben opgelopen aan je fiets, elektrische fiets, scooter, bezorgscooter of brommer dan helpen wij jou graag met het opstellen van een schaderapport om de schade vergoed te krijgen van de verzekering.

Heeft jouw scooter of brommer een WOK-status gekregen? Deze kunnen wij voor je verwijderen! 

Jouw snorscooter ombouwen en omkeuren naar bromfiets? Lees hier meer over de helmplicht en mogelijkheden! 

Wheelerworks.nl

4,4 69 reviews

 • Fijne zaak, vriendelijk personeel. Goede service. Nadat er een paar kleine probleempjes waren is dit heel netjes opgelost. Ik ben een tevreden klant en vind het een betrouwbare zaak
  Corianne Wonnink ★★★★★ 4 maanden geleden
 • Tomos A3 gekocht, goede service gekregen, stuurslot sleutel was niet aanwezig, netjes nagestuurd gekregen. Top !.
  Wim Somhorst ★★★★★ in de afgelopen week
 • Helemaal top,
  Vriendelijk personeel met passie voor wat ze aanbieden.
  Heb er zelf een scooter heen gebracht en een hele eerlijke prijs gekregen, en er direct zelf een nieuwe gekocht waar de service en snelheid ook weer dik van in orde
  … More is.
  Gewoon een hele goede zaak die ik mijn vrienden in ieder geval zeker aan zou raden dus degene die dit leest ook 😉👍
  Coja Janssen ★★★★★ 8 maanden geleden
 • Zeer tevreden over Wheelerworks en de onderhouds beurt van mijn scooter. Aanrader!
  Bas Ligtvoet ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Experienced and very friendly staff. Buying the scooter is a pure pleasure, but it doesn't end there. Despite the fact that my scooter broke down because of using the wrong fuel (LOL), the team still picked up me and the scooter outside … More their working hours and did a truly wonderful warranty-repair job in a very short time. This is hands down one of the best customer service experiences I've ever had. Thank you so much to the Wheelerworks team!
  Juris Sorokins ★★★★★ 3 maanden geleden
 • Fantastisch geholpen, meedenkende met de situatie waar ik in zit. Fijne medewerkers die ook in zijn voor een grapje en alles netjes uitleggen. Ook bij de vraag die ik net ben gaan stellen perfect geholpen. Meer dan heel blij met mijn Grande … More Retro. Nu kan ik samen met mijn dochter (die heeft ook bij jullie een scooter gekocht, alleen die van haar is een gele plaat en ik een blauwe) toeren en ergens naartoe rijden om samen te genieten. Het fijne is dat ik ook nog mooi een witte helm erbij kon hebben. Dus ik word al "de vrouwelijke Holleeder" genoemd. 🙂
  C.J.Th. van Nistelrooij ★★★★★ 5 maanden geleden

Tarieven snorfiets-, bromfiets- en scooterreparatie *

Tarieven e-bike en fietsreparatie *

* De hierboven genoemde prijzen zijn ter indicatie. De prijzen gelden in de meeste gevallen en voor de meeste fietsen, bromfietsen, snorfietsen en scooters, mits deze verder dusdanig in orde zijn dat de werkzaamheden op normale wijze kunnen worden uitgevoerd. Verder zijn de genoemde prijzen inclusief BTW, maar natuurlijk exclusief materiaal.